[Дозвілля] Надзвичайно реалістичні картини ізраїльського художника

Ізраїльський художник малює гіперреалістичні картини із зображення жінок. Майже неможливо повірити, що це не фотографії, але це саме так.

Автора цих картин звуть Ігаль Озері. Він ізраїльський художник, який наразі проживає у Нью-Йорку. Він малює гіперреалістичні картини, які просто неможливо відрізнити від фотографій. У центрі його творчості – молоді жінки на лоні природи. Так художник намагається підкреслити прекрасне поєднання жіночої та природної краси.

«Жінки завжди були найважливішими персонажами в історії мистецтва, — каже художник про те, що його надихає. — Від «Мона Лизи» до «Діжчини з перлинною сережкою» вони мають безпечну силу».

Озері малює у стилі гіперреалізму. У цій техніці добувається єдина мета – зобразити так, щоб була максимальна реалістичність та щоб не можна було відрізнити картину від фотографії. Втім, для цього потрібен неабиякий талант, тож мало хто вміє малювати такі гіперреалістичні картини.

«Мої роботи присвячені красі, — каже Ігаль Озері. — Я намагаюсь повернути живопису інтимність, і мені подобається досліджувати глибини романтизму. Мої роботи зображають жінок, які живуть на природі без скверни. Це для мене найважливіше та представляється мені радикальнішим, ніж сучасна мода на прикрашене насильство та руйнування».

Малює Озері не з натури, оскільки це надто складно і займає забагато часу, тож моделі просто не зможуть так довго знаходитись у одному положенні. Тому Ігаль Озері спочатку робить фотографії жінок. Після цього художник розвішує фотографії у майстерні. І вже потім малює по ним свої картини.

Ігаль використовує у роботі лише полотно, пензлі та масляні фарби. Жодними іншими інструментами він не користується.

Картини ізраїльського художника обманули вже не одного глядача, адже їх майже неможливо відрізнити від фотографії.

ДжерелоAdidas sneakers custom