Запрошуємо до участі в Хакатоні EUSDR

В рамках головування України у Стратегії ЄС для Дунайського регіону (ЄСДР) Міністерством розвитку громад та територій України у співпраці з Національним університетом «Києво-Могилянська академія» заплановано проведення Транснаціонального Хакатону зі сталого розвитку Дунайського регіону для студентів та молоді (Хакатон EUSDR).

До участі в Хакатоні EUSDR запрошено всі 14 країн – учасниць Стратегії Європейського Союзу для Дунайського регіону: Австрія, Болгарія, Хорватія, Чеська Республіка, Німеччина, Угорщина, Румунія, Словаччина, Словенія, Боснія і Герцеговина, Чорногорія, Сербія, Молдова та Україна. До складу команд Hackathon EUSDR, крім трьох студентів, можуть увійти молоді викладачі (дослідники) віком до 35 років.

Подача заявок стартує з 1 березня 2022 року і триватиме до 15 травня п.р.

Проведення Хакатону EUSDR відбуватиметься у два етапи:
І – національний відбір (червень 2022 року, м. Чернівці);
ІІ – фінал Транснаціонального Хакатону EUSDR (жовтень 2022 року, м. Одеса).

На І етапі будуть визначені кращі команди університетів України та команда-переможець, яка представлятиме нашу країну на Транснаціональному Хакатоні EUSDR. У фіналі національного відбору Hackathon EUSDR2022 у Чернівцях в червні 2022 року серед кращих українських команд (дати та місце буде підтверджено остаточно протягом лютого), учасники, окрім презентації своїх проєктів англійською мовою, зможуть екскурсійно ознайомитись з кращими практиками сталого розвитку, у форматі нетворкінгу долучитись до партнерській мережі сталого розвитку України та взяти участь у ігровій симуляції з практичними кейсами муніципального розвитку.

У фіналі Транснаціонального Хакатону EUSDR участь братимуть кращі команди університетів країн-учасниць ЄСДР, які змагатимуться за командні та індивідуальні призи в номінаціях «Краща команда сталого розвитку EUSDR», «Лідери сталого розвитку EUSDR» та «Креативні практики сталого розвитку EUSDR».

Завантажити правила проведення та умови участі за посиланням: https://upc.kpi.ua/wp-content/uploads/2022/02/Хакатон_EUSDR_умови_участi.pdf

За додатковою інформацією можна звертатися до членів Організаційного Комітету Хакатону EUSDR:
Кінщак Алли Вікторівни (тел.: +38 044 207 18 59),
Китаєва Андрія Сергійовича (тел.: +38 095 386 7537),
Чалої Ніни Дмитрівни (тел.: +38 050 784 29 68).