Запрошуємо всіх бажаючих на курси польскої мови. Mówmy po polsku razem!

До уваги всіх студентів Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського! Вагаєтесь щодо вибору наступної іноземної мови? Хочете розширити свій кругозір і вивчити мову найближчих сусідів України? Пропонуємо найкраще рішення!

Популярність польської мови серед українців дедалі зростає, адже Польща – це дивовижна країна, яка має з Україною не лише спільну історію, але й схожі традиції та культуру.

Особливо студентам Факультету лінгвістики КПІ ім. Ігоря Сікорського надаємо унікальну можливість вивчати польську мову з висококваліфікованим викладачем-філологом, носієм мови, майстром своєї справи та людиною, яка неодмінно захопить вас красою та багатством польською мови та надихне поринути у світ полоністики. Досвідчений викладач навчить усім тонкощам мови, розвінчає стереотипи щодо Польщі, а також допоможе досягнути омріяних вершин на шляху до щасливого майбутнього!

Не пропустiть свій шанс вивчити польську мову для:

  • подальшого саморозвитку;
  • участі у програмах академічної мобільності;
  • проходження навчання в Польщі – отримання диплома європейського зразка;
  • подорожей до однієї з найкрасивіших країн Європи;
  • проходження практик у провідних закладах вищої освіти Польщі;
  • працевлаштування тощо.

Викладач: Войцех Зволінський – магістр слов’янської філології, випускник Ягеллонського університету в Кракові, екзаменатор Державної комісії з питань підтвердження знання польської мови як іноземної, представник Національної агенції академічного обміну Республіки Польща.

Заняття відбуватимуться в режимі онлайн на платформі Zoom. Перед початком курсу планується проведення організаційної зустрічі, з метою обговорення всіх подробиць.

Всі зацікавлені можуть звертатися безпосередньо до викладача:
Viber: +380 66 747 19 99 (Войцех Зволинский)
Теlegram: +380 97 849 68 56 (Войцех Зволинский)
Е-mail: babrujsk@seznam.cz

Щиро запрошуємо всіх охочих! Mówmy po polsku razem!