Фінальна конференція проекту «Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу!»

19 листопада 2014 року в Залі засідань Вченої ради відбудеться фінальна конференція Загальноукраїнського конкурсу студентських IT-стартапів «Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу!».

Основною метою конкурсу є підвищення знань про нові технології та навичок українських студентів, просування нових можливостей фінансування майбутніх підприємців, розвиток людського капіталу та бізнес-навичок в Україні.

Конкурс було оголошено у квітні 2014 року однойменним проектом, що виконується в рамках Програми «Польська допомога для розвитку 2014». Координаторами проекту є Польська фундація комунікації (Варшава, Польща) та Агенція Європейських Інновацій (Львів, Україна). Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» спільно з Львівським інститутом банківської справи Університету банківської справи НБУ є активними учасниками проекту.

Учасники конкурсу пройшли довгий шлях від подання заявки на участь до фінальної конференції. На цьому шляху були: два раунди триденних тренінгів у Києві та Львові, де студенти отримали нові знання та навички щодо створення стартапів під керівництвом провідних українських та зарубіжних експертів; місяць роботи над удосконаленням своїх проектів в режимі он-лайн консультацій; заочний тур, в ході якого були обрані вісім найкращих робіт.

Фінальна конференція є заключним етапом конкурсу, де обрані за результатами заочного туру студентські стартапи будуть змагатись за три призових місця. Перемога в конкурсі дозволить командам отримати грошову винагороду для започаткування власного бізнесу, а також рекомендацію для участі в конкурсі «Sikorsky Challenge 2015».

До складу журі та панельної дискусії залучено представників освіти, бізнесу, інвесторів та державних службовців.

Проведення конференції дасть поштовх для формування стартапів у провідних університетах України, розвитку партнерської мережі інноваційних структур університетів з бізнес-спільнотою України у сфері ІКТ, а також сприятиме формуванню нових цікавих проектів.

До участі у фінальній конференції запрошуються студенти, аспіранти, викладачі, представники інноваційних структур ВНЗ, представники венчурних фондів, керівники та власники ІТ фірм України. Участь у конференції є безкоштовною з попередньою реєстрацією (реєстраційна форма).

З усіх питань звертайтесь до організаторів конкурсу:
Іван Кульчицький, президент Агенції Європейських Інновацій, тел.: (050) 9292396, e-mail – kul.ivan@gmail.com;
Юлія Лашина, проектний менеджер відділу міжнародних проектів НТУУ «КПІ», тел.: (044) 406-80-19, моб.: (068) 1184749, e-mail: project@kpi.ua.

Відділ міжнародних проектів

Kids Nike Air Max