IV Міжнародна виставка інноваційних промислових рішень “Warsaw Industry Week”

Шановні колеги!

13-15 листопада 2019 року в Варшаві відбудеться IV Міжнародна виставка інноваційних промислових рішень Warsaw Industry Week.

Виставка є важливою подією в Польщі в сфері промисловості та інновацій. Минулого року на площі 40 тис. кв. м своє обладнання, технології та сервіси представили представники з понад 10 країн світу, її відвідали більш ніж 11 тисяч фахівців, на яких чекали багато професійних заходів, демонстрацій та інших подій.

Головними напрямами виставки є: обладнання та технології для обробки металу та деревини, автоматика та робототехніка, 3D друк і програмне забезпечення, зварювання, обробка синтетичних матеріалів і композитів тощо. Детальніша інформація на сайті https://industryweek.pl.

ТПП України, як офіційний партнер виставки Warsaw Industry Week 2019, запрошує всіх зацікавлених осіб презентувати свою продукцію та послуги бізнесу Польщі.

Вартість стандартного місця (мін. 9 кв.м) становить:
90 євро – за кв.м без забудови (без стін і додаткового монтажу);
110 євро – за кв.м із забудовою (фото проєкту такого місця додається);

VIP-учасники (ПОДАЮТЬ АНКЕТУ ДО ТПП УКРАЇНИ НА ПОГОДЖЕННЯ, ЯКА ПЕРЕДАЄ ЇЇ ОРГАНІЗАТОРАМ ВИСТАВКИ НА ЗАТВЕРДЖЕННЯ) отримують:

  • безкоштовний вхід на виставку;
  • участь у програмі Hosted Buyers щодо комунікації з представниками міжнародних організацій. Є можливість замовити зустрічі з представниками міжнародних підприємств та у комфортних умовах Be to Be обговорити всі питання й навіть укласти взаємовигідні контракти;
    ряд знижок на участь у тематичних конференціях, форумах, майстер-класах тощо;
  • перекладача (у разі необхідності);
  • проживання в готелі на час виставки.

Термін подання заявок – до 15 жовтня!

За додатковою інформацією звертайтесь до:

  • Станіслави Малахівської, +380 67 232-9220, sme58@ukr.net
  • Андрія Голято, +380 67 662-9656

Додатки:

Puma free