[Дозвілля] Видатні постаті Польщі. Кшиштоф Зануссі у Києві

Видатний польський режисер Кшиштоф Зануссі 29.09.2019 завітав до Києва з презентацією-концертом «Музика кіносвіту Кшиштофа Зануссі» в рамках Фестивалю Київ Музик Фест.

Рекомендуємо нашим відвідувачам на дозвіллі подивитись фільм “Ефір».
“Ефір» (пол. Eter) — драматичний містичний фільм-трилер 2018 року, поставлений польським режисером Кшиштофом Зануссі за власним сценарієм. Фільм створено у копродукції України, Польщі, Угорщини та Литви за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Польського Інституту та Міністерства культури Польщі, Угорського й Литовського кіноінститутів. Світова прем’єра відбулася 20 вересня 2018 року Варшавському міжнародному кінофестивалі, де він брав участь в позаконкурсній програмі «Спеціальні покази».
Видавництво “Фоліо” надрукувало книгу К.Зануссі “Императив. Беседы в Лясках”.

Анотація

Кшиштоф Зануссі (род. в 1939 р.) — видатнийпольский режисер, сценарист і письменник, лауреат багатьох кінофестивалів, володар літературних і кіно- нагород,  серед яких — премія ім. Параджанова «За вклад в світовий кінематограф» Єреванського міжнародного кінофестивалю (2005). В видавництві «Фоліо» побачили світ  книги К. Зануссі «Час помирати» (2013), «Стратегії життя, або Як з’їсти тістечко і далі його мати» (2015), «Страта двійника» (2016).

«Императив. Беседы в Лясках» — це не тільки спогади видатного режисера про життя та  творчість, про людей, з котрими він  зустрічався, про важливі події, свідком котрих він був.  Це філософські роздуми про долю Європи та світу,  про  складні взаємини свободи і моралі, релігії і прогресу, про європейску християнську цивілізацію і  культуру, про нерозривний зв’язок з ними України і українського народу.

NEW NIKE SHOES boots