Інформація про співпрацю з Вроцлавською політехнікою

Продовжується співпраця факультету соціології і права з факультетом гуманітарних і суспільних наук Вроцлавського університету науки і технологій (м. Вроцлав, Польща).

28 березня 2019 року на ФСП відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Соціальна робота і сучасність: теорія та практика вирішення проблем учасників і постраждалих у збройних конфліктах». У роботі Оргкомітету брали участь Марек Сікора, професор, д-р габілітований, декан факультету гуманітарних та суспільних наук, і Алісія Калус, професор, д-р габілітований, завідувачка кафедри педагогіки і психології. Тези доповіді на тему «When global events become personal experience. Biographical workshop in social work education» представили викладачі PhD Емілія Мазурек та PhD Анна Сладек.

14-16 травня 2019 року професор кафедри психології і педагогіки ФСП Винославська Олена Василівна відвідала факультет гуманітарних і суспільних наук Вроцлавського університету науки і технологій у межах існуючого договору про співпрацю. Програма візиту включала робочі зустрічі з деканом факультету професором Мареком Сікорою та викладачами кафедри педагогіки і психології.

Зокрема з викладачем PhD Емілією Мазурек була відредагована спільна стаття «The eduсational biografhies of engineers starting academic careers: comparative perspective of Poland and Ukraine», підготовлена для публікації у міжнародному виданні.

Окрім того, професор Олена Винославська провела для аспірантів факультету гуманітарних і суспільних наук, що вивчають дисципліну «Дидактика вищої освіти», workshop на тему «Аналіз та розв’язання конфліктних ситуацій у вищій освіті».

30 травня 2019 року на факультеті соціології і права відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Філософські засади креатосфери у контексті творчості», до складу Оргкомітету якої також були включені Марек Сікора, професор, д-р габілітований, декан факультету гуманітарних та суспільних наук, і Алісія Калус, професор, д-р габілітований, завідувачка кафедри педагогіки і психології. Професор Марек Сікора підготував доповідь на тему «The creativity as the main idea of engineering education».

Також були представлені тези доповідей викладачів PhD Терези Марцінув на тему «The importance of social inclusion in building society-selected aspects» і PhD Кшистофа Серафіна на тему «Interpersonal relations as a basis for creativity in social work».

За інформацією проф. Винославської О.В.Womens Footwear Online mens