[Анонс на 20-21 червня] Освітня програма до проекту “Місця. Лауреати Премії Малевича”

Богдана Хмельницького, 29/2
оф. 17, Київ, Україна
подивитися на карті
+38 044 288 03 04

20 — 21 червня 2014 року | Київ | Національний Художній Музей України | вул. Грушевського, 6

Чому буває так складно розуміти сучасне мистецтво? Можливо, тому що воно інакше дивиться на прийняті канони краси. Або не дружить з реальністю та ігнорує високу майстерність. Тому що митці використовують незвичні матеріали і технології, а буденні предмети чогось опиняються у виставковому просторі подібно творам мистецтва. Або все це разом.

Національний художній музей України за ініціативи Польського Інституту в Києві продовжують паралельну освітню програму до проекту “Місця. Лауреати Премії Малевича”. 20 та 21 червня фахівці з просвітніх проектів Лешек Карчевський (Музей мистецтв в Лодзі) та Малгожата Людвісяк (ЦСМ “Замок Уяздовскій) проведуть 2 воркшопи, які мають розвіяти міф про те, що сучасне мистецтво – виключно для знавців. Спробуємо спільно знайти зрозумілі відповіді на запитання: чим ще можн а міряти мистецтво окрім “подобається – не подобається”, як говорити про незрозуміле мистецтво простими словами, як його співвідносити із повсякденним життям?

20 червня (п’ятниця), 15:00 запрошуємо професійну спільноту: музейників, галеристів, кураторів, художників (вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією: 278 7454 або namumuseum@gmail.com).

21 червня (субота), 15:00 запрошуємо дітей 10-13 років (за вхідним квитком (з можливістю огляду експозиції) та реєстрацією (278 7454 або namumuseum@gmail.com).

Будемо творити – але не мистецькі твори. Будемо говорити – без використання мистецтвознавчих премудростей.

Подробиці на namu.kiev.ua

Про Музей мистецтв у Лодзі msl.org.plKobe AD EP Shoes