Perspektywy організовує конференцію для жінок у сфері STEM, Tech & ІТ

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги студенток та студентів, жінок-фахівців у галузі інформаційних технологій – участь у конференції у Варшаві безкоштовна!

Польська освітянська фундація Perspektywy організовує шосту найбільшу в Європі та Азії конференцію для жінок у сфері STEM, Tech & ІТ – Perspektywy Women in Tech Summit 2024, яка відбудеться 12-13 червня 2024 року у Варшаві у виставковому центрі EXPO XXI.

У Саміті візьмуть участь 10 000 студенток, професіоналів та лідерок зі світу нових технологій, 500 провідних експертів галузі, а також 100 найбільших технологічних компаній та найкращі технічні університети з Польщі та світу.

Два інтенсивні дні, сповнені знань та обміну досвідом, 5 сцен та 150 чудових спікерів, 60 воркшопів та понад 500 індивідуальних менторських сесій, а також Ярмарок вакансій з безліччю привабливих вакансій та галузевим нетворкінгом!

Гасло Саміту 2024 року – “Tech Life Balance”, і його ведучими темами будуть: квантові обчислення, взаємодія людина-машина, нейрорізноманіття, наука про дані, штучний інтелект та машинне навчання, глибокі технології, хмарні рішення, а також цифрова екологія та кібербезпека.

Саміт 2024 буде також продовжувати започатковану 2 роки тому ідею сталого розвитку – як перший в Польщі масштабний захід, позитивно збалансований кліматично, з мінімізацією та компенсацією всього вуглецевого сліду. Цього року учасники Саміту перші активно приєднаються до дій з відновлення водно-болотних угідь!

Цей захід значною мірою скерований до студенток і студентів, і саме їхня залученість та захоплення є рушійною силою Perspektywy Women in Tech Summit 2024. Контент, представлений на заході, оптимізований саме для цієї цільової групи, а для самих студенток і студентів участь у заході – це шанс спрямувати свою кар’єру, дізнатися про пропозиції провідних компаній, світові тренди у сфері нових технологій та можливість познайомитися з видатними експертами галузі.

Польська освітянська фундація Perspektywy разом зі своїми партнерами підготувала гранти, які дозволять вам взяти участь у конференції безкоштовно.

Зверніть увагу, що потрібно зробити для отримання гранту!

Для студентів технічних спеціальностей з України:
Ви вивчаєте інженерно-технічні дисципліни в одному з університетів України і плануєте зробити кар’єру в інформаційно-технологічній сфері, вільно спілкуєтеся англійською, тоді Ви можете подати заявку на отримання гранту і взяти участь у всіх заходах міжнародної конференції 12–13 червня 2024 року у Варшаві – безкоштовно!

Що саме включає цей грант?
• участь у повному обсязі у дводенній конференції;
• отримання матеріалів конференції;
• запрошення на вечірній прийом;
• участь у ярмарку і налагодження контактів;
• гарантовану оплату квитків із Києва до Варшави і із Варшави до Києва;
• проживання в готелі під час конференції.

Як це працює?

Надішліть нам свою заявку з мотивацією своєї участі в цьому заході. Організатори оберуть на конкурсній основі грантоотримувачів. Кількість грантів обмежена. Термін подачі заяв – до кінця травня 2024 року. Інформація про результати відбору буде надіслана електронною поштою.

З цією метою Оргкомітет просить зареєструватися:
БЕЗПЛАТНИЙ БІЛЕТ НА САМІТ:

СТУДЕНТСЬКИЙ БІЛЕТ – просимо реєструватися через ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ.
БІЛЕТ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ З УНІВЕРСИТЕТУ – заповніть ФОРМУ ДЛЯ КАДРІВ УНІВЕРСИТЕТУ.

Інформація про Саміт 2023:
Перегляньте, як було на Саміті в 2023 році
https://womenintechsummit.pl/

Координаторка : Тетяна Гулевата, t.hulevata@perspektywy.pl
Communication Officer
Perspektywy Women in Tech Summit.

Координаторка від Українсько –Польського центру КПІ ім.Ігоря Сікорського: Ганна Біднюк, anna_bidnyuk@ukr.net, тел.роб. 204 80 19, кімната 171-5 корпусу №1.