Влітку відбудеться Міжнародна конференція «Perspektywy Women in Tech Summit 2022»

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги студенток-програмісток і жінок-фахівчинь у галузі інформаційних технологій – участь у конференції у Варшаві безкоштовна!

Європейський проєкт Women in Tech Summit (www.womenintechsummit.pl) започатковано для студенток-програмісток і жінок-фахівчинь у галузі інформаційних технологій. Влітку цього року вже вчетверте відбудеться Міжнародна конференція «Perspektywy Women in Tech Summit 2022».

Очікується участь рекордної кількості учасників – понад 5000 осіб із 105 країн. Варшавська конференція стане центром дискусії щодо майбутнього технічних і прикладних наук та їхнього соціального впливу, а також внеску жінок в цю життєво важливу сферу. Учасниці матимуть змогу поспілкуватися з керівниками найбільших світових технологічних компаній, удосконалити свої науково-технічні знання.

У межах заходу відбудеться Ярмарок вакансій (Career Fair) для студенток, на якому провідні технологічні компанії представлять актуальні пропозиції з акцентом на підтримку і працевлаштування жінок. Університети і факультети інформатики презентуватимуть свої досягнення та встановлюватимуть контакти з високотехнологічними підприємствами.

Польська освітянська фундація Perspektywy разом зі своїми партнерами підготувала гранти, які дозволять українським студенткам і фахівчиням галузі ІТ, взяти участь у конференції безкоштовно в онлайн і оффлайн режимах.

Отож студентки технічних спеціальностей з України, які вивчають інженерно-технічні дисципліни в одному з українських університетів, планують зробити кар’єру в інформаційно-технологічній сфері й вільно спілкуються англійською, можуть подати заявку на отримання гранту і взяти участь у всіх заходах міжнародної конференції 7–8 червня 2022 року у Варшаві – безкоштовно.

Грант забезпечуватиме:

  • участь у повному обсязі у дводенній конференції;
  • отримання матеріалів конференції та сертифікатів;
  • участь в воркшопах (150 доповідей експертів та лідерів технологічної індустрії);
    запрошення на вечірній прийом;
  • участь у Ярмарку вакансій та налагодження контактів.

Як це працює?

Надішліть нам свою заявку з мотивацією своєї участі в цьому заході. Організатори оберуть на конкурсній основі здобувачок грантів на підставі цих заяв. Кількість грантів обмежена. Про термін закінчення подачі заяв буде оголошено пізніше. Інформацію про результати відбору здобувачок грантів буде надіслано електронною поштою.

Контакти:
Bianka Siwinska b.siwinska@perspektywy.pl
Yulia Lysik J.lysik@perspektywy.pl
Anna Bidnyuk anna_bidnyuk@ukr.net

Подайте заявку на квитки безкоштовної реєстрації або скористайтеся знижкою!

Ми хочемо запросити студентів технічних та наукових спеціальностей подати заявку на отримання квитків безкоштовної реєстрації. Безкоштовний квиток на саміт дозволить студентам повноцінно взяти участь у заході – прослухати основні доповіді, взяти участь в інженерно-технічних обговореннях (крім семінарів), дискусійних групах, тематичному спілкуванні, отримати доступ до зони “Експо та Кар’єра”, а також відвідати вечірній прийом.

Увага: кількість квитків безкоштовної реєстрації обмежена!
ПОДАЙТЕ ЗАЯВКУ ТУТ

Українско-Польський центр КПІ ім. Ігоря Сікорського