На польському напрямі: від’їзд делегації України на Європейський конгрес до Варшави

Ключовою подією 2019 року в роботі Українсько-Польського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського стала організація участі студенток, аспіранток та молодих вчених-жінок КПІ та інших університетів України в проекті Європейського Союзу «Women in Tech Summit» гендерного спрямування – за аналогією з проектом, до якого була запрошена Україна в 2018 році, коли Українсько-Польський центр став Оргкомітетом участі університетів України в проекті і у відповідній конференції в Варшаві в листопаді місяці 2018 року.

Враховуючи, що Українсько-Польський центр позитивно проявив себе в цій роботі в 2018 році, тепер кількість грантових квот для України збільшена – до 150 індивідуальних грантів для учасниць з усієї України.

8 грантів було виділено для школярок – активних учасниць програми “Майбутнє України” – та для студенток, аспіранток і молодих вчених-жінок – переможниць фіналу Всеукраїнського фестивалю старт-ап проектів «Sikorsky Challenge».

Сьогодні 11 листопада 2019 року о 15.00 делегація України трьома комфортабельними автобусами відправлена до Варшави для участі в європейському конгресі 13-14 листопада.

Бажаємо учасницям цікавої подорожі, успіхів, плідної роботи і набуття професійного досвіду для побудови успішної кар’єри у майбутньому!

Оргкомітет