Робоча зустріч з проф. Конрадом Швірскі

27 вересня відбулась робоча зустріч з проф. Конрадом Швірскі – координатором ректора Варшавської політехніки зі співпраці з КПІ ім. Ігоря Сікорського.

На зустрічі були присутні: проф. Шукаєв С.М., керівник відділу координації міжнародної проектної діяльності, проф. Артур Русович, заступник декана факультету механіки, енергетики і авіації ВУТ, М. Крижанівська, асистент проф. Швірски, Підлісна О.А., заступник декана ФММ, Біднюк Г.І., заступник директора УПЦ КПІ ім. Ігоря Сікорського.

В своїй презентації проф. Швірськи представив плани і пропозиції від ВУТ зі співпраці з університетом у новому навчальному році. Зокрема, йшлось про участь фахівців ВУТ в міжнародних конференціях КПІ ім. Ігоря Сікорського, залучення фахівців до нових освітянських і наукових проектів (за програмами NAWA, Еразмус+, Горизонт 2020 тощо), стажування викладачів з Польщі в Україні та українських викладачів у ВУТ, білатеральні проекти, а також спільні публікації. Крім того, були обговорені напрями співпраці ВУТ з відділом мобільності КПІ ім. Ігоря Сікорського на 2020 рік.

Наступна робоча зустріч запланована на 10 жовтня 2019 року.Womens Footwear Online discount