Програма “Study Tours to Poland”

Study Tours to Poland – це півтора тижні інтенсивної, пізнавальної програми в міжнародній групі, під час якої учасникам надається можливість отримати нові знання та вміння, познайомитися з цікавими людьми, відвідати заходи неформальної освіти. Це не тільки отримання нового досвіду, а й передача власного. Спілкування з польськими організаторами та волонтерами дає можливість пізнати ближче ровесників з сусідніх країн і знайти нових друзів.

У Програмі Study Tours to Poland можуть взяти участь студенти вищих навчальних закладів, які успішно поєднують навчання з позастудентською діяльністю своїх вузів або є активістами громадських/молодіжних організацій, волонтерських рухів і тд.

Кандидати повинні відповідати наступним вимогам:

  • Бути громадянами Білорусі/Молдови/України/Росії.
  • Мати від 18 до 21 років (народжені в період з 1-го липня 1997 р. до 31-го грудня 2000 р., громадяни Молдови з 1-го січня 1997 до 31-го грудня 2000 року).
  • Навчатися у вузах Білорусі, Молдови, України та Росії (у Воронезькій, Калінінградській, Ленінградській, Московській, Новгородській, областях, а також в містах Москва і Санкт-Петербург).
  • Мати дійсний закордонний паспорт (термін дії паспорта повинен закінчуватися не раніше 30-го вересня 2019р.).
  • Не бути учасником Програми Study Tours to Poland попередніх років.

Кандидати проходять відбір на конкурсній основі.

Заявки від кандидатів приймаються до 31-го січня 2019 р. включно.

Візити проводяться в квітні і травні 2019 р. (конкретні дати участі будуть повідомлені прийнятим учасникам індивідуально).

Тривалість візиту – дo 12 днів.

Під час візиту учаснику забезпечується: проживання та харчування, відшкодування витрат на проїзд, допомога в отриманні безоплатної візи на термін участі в Програмі.

Процедура подачі заявок безкоштовна!

Контактна особа:

    Ева Романовска, ewa.romanowska@borussia.pl
    член правління Фонду «Боруссія»
    координатор Програми Study Tours to Poland для студентів

Nike