Польська крок за кроком

Минулого тижня в Інституті післядипломної освіти КПІ ім. Ігоря Сікорського розпочала роботу група з вивчення польської мови на рівні А2.

Група нараховує 10 слухачів, серед них – співробітники та студенти КПІ. Більшість з них навчалися в минулому семестрі в ІПО КПІ ім. Ігоря Сікорського на курсах польської мови для початківців і вирішили й надалі поглиблювати свої знання. У кожного із слухачів свої причини, що спонукали записатися на курси. Деякі з них планують продовжити навчання у польських ВНЗ, інші беруть участь у спільних наукових проектах з польськими колегами, для декого вивчення польської мови – це форма саморозвитку та інтелектуального зростання. Є також особи, які мають польське коріння.

Упродовж найближчих трьох місяців слухачі, як каже один з персонажів підручника, за яким проходитиме навчання, будуть “поволі, крок за кроком пізнавати відмінки, дієвідміни, структури”, будуть вчитися розмовляти польською та знайомитися із традиціями, культурою та сьогоденням Польщі.

Незабаром ІПО КПІ ім. Ігоря Сікорського планує відкрити групу початкового рівня, тож якщо у вас з’явилося бажання поринути у захопливий світ польської мови та культури, доєднуйтесь до нас!

За більш детальною інформацією можна звертатись:
за телефоном: (044) 204 99 63
за адресою: м. Київ, просп. Перемоги, 37, корпус 1, енергокрило, офіс 40, кімната 1

Контактна особа:
Логінова Світлана Володимирівна
lana@ipo.kpi.uaAir More Uptempo