Тренінгові курси за проектом Модулю Жан Моне

7, 9, 14, 16 листопада 2017 року в рамках реалізації проекту Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського» та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA) пройшли тренінгові курси «ЕС як проривний підприємець» та «Бенчмаркінг і стратегічна реалізація європейської моделі бізнесу для України».

Проект фінансується за підтримки Програми ERASMUS+ Європейського Союзу відповідно до умов отриманого гранту Jean Monnet Fund «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine» № 587138-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE.

Метою тренінгів є представлення ЄС як підприємця, який дає переваги та перспективи як для окремих людей, так і для суспільства та отримання студентами компетенції та практичних навичок у розробці власних бізнес-моделей, бізнес-проектів, орієнтованих на європейську конкурентну політику.

В тренінгах приймали участь студенти 3-6 курсів факультетів: ФММ, ФІОТ, ХТФ, ТЕФ, ПБФ, ФТІ, РТФ, ФАКС та представники КНУ ім. Т.Г. Шевченка.

Запрошені гості: підприємці, стартапери, європейські експерти.

Тренінги провели доценти кафедри менеджменту Артеменко Л.П. та Пічугіна М.А.

Buy Clearance Price Nike Air Huarache Mens