[Анонс] Увага! Увага! Увага!

Українсько-Польський Форум

Асоціації ректорів вищих технічних навчальних закладів України
та Конференції ректорів технічних університетів Республіки Польща

“Технічна освіта – для майбутнього Європи

Національний гірничій університет

Дніпропетровськ, Україна

6-8 листопада 2014 року

www.nmu.org.ua

У відповідності до домовленостей, досягнутих під час перемовин з делегацією Конференції ректорів технічних університетів Республіки Польща, та на підставі підписаної 25 квітня 2014 р. Угоди між Асоціацією ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Конференцією ректорів технічних університетів Республіки Польща готується проведення 6-8 листопада ц.р. на базі Національного гірничого університету (м. Дніпропетровськ) Українсько-Польського Форуму Асоціації ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Конференції ректорів технічних університетів Республіки Польща «Технічна освіта – для майбутнього Європи».

До участі в Форумі запрошуються представники органів державної влади, політичних і громадських діячів, бізнесу і промисловості України і Республіки Польща.

Міністерство освіти і науки України підтримує проведення зазначеного заходу.

24 квітня 2014 року за участі Міністра освіти і науки України С.М. Квіта відбулось урочисте підписання Угоди між Асоціацією ректорів ВТНЗ України і Конференцією ректорів технічних університетів Республіки Польща.

Угода передбачає співробітництво за ключовими проблемами розвитку Європейської вищої технічної освіти і науки, зокрема: якість освіти, європейська акредитація спеціальностей, взаємозв’язок технічних університетів та промисловості, інноваційна складова науково-технічної діяльності, міжнародні та європейські виміри вищої технічної освіти та наукових досліджень, участь в конкурсах програм ЄС, в т.ч., – Horizon 2020 та ERASMUS+, співпраця студентських організацій, європейська мобільність та ін.

За цих обставин виникла необхідність переформувати раніше анонсовану програму зібрання на базі Національного гірничого університету, м. Дніпропетровськ, 6-8 листопада 2014 року в Українсько-Польський Форум Асоціації ректорів ВТНЗ України і Конференції ректорів технічних університетів Республіки Польща «Технічна освіта – для майбутнього Європи».

На сьогодні програма Форуму формується з урахуванням вищезазначених змістовних положень.

Секретаріат Асоціації, Оргкомітет з організації Форуму на базі Національного гірничого університету, м. Дніпропетровськ, будуть постійно знайомити Вас з програмними та організаційними заходами по підготовці Форуму через сайт www.fr.nmu.org.ua.

Планується участь в Форумі представників органів державної влади, політичних і громадських діячів, бізнесу і промисловості України і Республіки Польща, засобів масової інформації, залучення до дискусій під час Форуму керівників по управлінню персоналом провідних підприємств Дніпропетровської області.

Робочі мови Форуму – українська, англійська.

Реєстрація учасників Форуму здійснюється з 20 червня до 1 жовтня 2014 року на сайті форуму www.fr.nmu.org.ua.

Поселення і проживання учасників Форуму – в готелі “Мінора” (www.menorahotel.com, тел. +380567177001). Учасники самостійно здійснюють бронювання готелю одночасно з реєстрацією у Форумі до 1 жовтня 2014 року.

Заходи Форуму будуть проходити в Національному гірничому університеті та в готелі “Мінора”.

Оргвнесок на проведення заходу в розмірі 150 € (або в гривневому еквіваленті) необхідно перерахувати до 1 жовтня 2014 p. за такими банківськими реквізитами:

– оплата у євро:
INTERMEDIARY BANK:   JP MORGAN AG,
FRANKFURT/MAIN, GERMANY
S.W.I.F.T. CHASDEFX
BENEFICIARY`S BANK:  KHRESCHATYK BANK, KYIV, UKRAINE
S.W.I.F.T. KHRCUAUK
BENEFICIARY:                      ACCT_26003001145277
        FOR:  Foundation “Fund FOR
supporting young scientists”
 – оплата у гривнях:
р\р             26003001145277
Банк отримувач: ПАТ КБ «Хрещатик»
МФО          300670
ОКПО        25001515

Отримувач: Благодійний фонд «Фонд підтримки наукової молоді»

Як виняток оргвнесок може бути внесений готівкою при реєстрації учасників.

Контактні особи з усіх питань:

в Національному гірничому університеті, м. Дніпропетровськ, –
проректор Бешта Олександр Степанович,
тел. (0562) 47-32-09,
e-mail: beshtaa@nmu.org.ua.
 
в Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут” –
проректор Сидоренко Сергій Іванович,
тел. (044) 454-91-99,
e-mail: sidorenko@kpi.ua.

 Будемо вдячні за пропозиції щодо організації та підготовки програми Форуму та проекту його рішень, рекомендацій.

Додатки: 1. Ключові проблеми для обговорення в рамках Українсько-Польського Форуму Асоціації ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Конференції ректорів технічних університетів Республіки Польща “Технічна освіта – для майбутнього Європи” (проект);
2. Пріоритетні напрями наукових досліджень і інноваційного науково-технічного співробітництва вчених технічних університетів України і Республіка Польща (проект).

Nike Zoom Kobe Shoes youth