Стипендіальна програма ім. Стефана Банаха 2014–15 (магістерське навчання)

Дорогі друзі!

Міністерство закордонних справ Польщі спільно з Міністерством науки та вищої освіти Польщі оголошує набір на Стипендіальну програму ім. Стефана Банаха, призначену для магістерського навчання польською мовою у державних вузах Польщі з 2014/2015 навчального року,адресовану до громадян країн Східного Партнерства.

Термін подачі документів – до 4 липня 2014 р.

http://www.buwiwm.edu.pl/wym/sb2.pdf

Стипендія призначена для осіб, що мають закінчену вищу освіту І рівня (закінчили бакалаврат не раніше ніж 3 роки тому), або в 2013/2014 навчальному році навчаються на останньому курсі бакалаврату, або ж, у випадку відсутності форми навчання І рівня у системі вищої освіти країни-члена Східного Партнерства, в 2013/2014 році навчаються на передостанньому курсі магістерського або рівнозначного навчанняна напрямах: точні, природничі (у тому числі с/г, ветеринарні та лісові) і технічні науки.

У сфері суспільних наук стипендіальна програма адресується лише студентам економічних напрямів, а також європеїстики/європейського праваПрограма не охоплює гуманітарні науки, медицину та мистецтво.

Кандидати мають володіти польською мовою.

Комплект документів потрібно передати або надіслати поштою до Посольства Республіки Польща у Києві
за адресою:
вул. Ярославів Вал, 12
01901 Київ

 Переклад документів, необхідних для подачі, можливий поки що неофіційний, без нотаріального завірення.Air Jordan XI 11 High