СТИПЕНДІАЛЬНА ПРОГРАМА ІМ. ЛЕЙНА КІРКЛЕНДА 2024/2025

Фонд «Лідери змін» запрошує кандидатів з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, УКРАЇНИ та Узбекистану взяти участь у престижній Стипендіальній програмі ім. Лейна Кіркленда у Польщі у 2024/2025 навчальному році.

Стипендіальна програма ім. Л. Кіркленда впродовж 24-х років підтримує індивідуальний розвиток молодих, цілеспрямованих та активних громадян держав Східної Європи, Південного Кавказу та Центральної Азії. Починаючи з 2000 року, у програмі взяло участь понад 1000 стипендіатів. Серед випускників Програми є нинішні члени урядів, топ-менеджери великих міжнародних корпорацій, керівники органів самоврядування та відомі громадські діячі. У рамках стипендії учасникам пропонуються 2 семестри навчання у Польщі, професійне стажування, тренінги та майстер-класи.

Учасниками Програми ім. Лейна Кіркленда можуть стати громадяни вищеназваних країн, яким не виповнилося 40 років, які мають принаймні дворічний професійний досвід і зараз не проходять будь-яке інше закордонне стажування. Навчання в рамках програми може здійснюватися як польською, так і англійською мовою.

Заявки на участь у Стипендіальній програмі ім. Лейна Кіркланда 2024-25 можна подавати до 1 березня 2024 р.

Більш детальна інформація та аплікаційна форма доступні за посиланням:
https://kirkland.edu.pl/?fbclid=IwAR0CVo6uL6ShoCbodF9hTQdk8DoMDE7evSYZP0Y4opOHaUuVRLconzzejng