ГО «Спілка ректорів закладів вищої освіти України» запрошує взяти участь у польсько-українському вебінарі

Шановні колеги!

В рамках проєкту «Польсько-українська співпраця представницьких організацій ректорів – задля вдосконалення діяльності закладів вищої освіти» запрошуємо взяти участь у польсько-українському вебінарі «Іноземні кампуси: досвід і передумови функціонування у Польщі та в Україні», який відбудеться у вівторок 12 жовтня 2023 року з 14.00 до 16.00 за київським часом (13.00 – 15.00 за центральноєвропейським часом) на платформі ZOOM. Вебінар відбуватиметься польською та українською мовами із синхронним перекладом (програма вебінару додається).

Метою вебінару є презентація результатів дослідження, проведеного польськими та українськими експертами щодо правових та організаційних умов та можливості відкриття іноземних закладів вищої освіти або їхніх філій у кожній з наших країн, а також обмін актуальною інформацією та досвідом польських та українських ЗВО у наданні освітніх послуг та реалізації інших видів діяльності за кордоном.

Запрошуємо до участі у вебінарі ректорів та проректорів університетів, експертів та осіб, які цікавляться питаннями системи вищої освіти і науки в обох країнах.

Для участі у вебінарі необхідно заздалегідь зареєструватися за посиланням: https://forms.office.com/e/XyKdsNUkf0

Більше інформації на сайті:
https://www.ans.pw.edu.pl/Nauka/Projekty-naukowe/Projekt-MEiN-PW/2023-10-12-II-Webinarium

Контактні особи з організаційних та програмних питань: в Україні – Іннa Головко, вчений секретар Спілки (uni_rect@univ.kiev.ua), у Польщі – Програмний координатор Ірина Дегтярьова (iryna.degtyarova@pw.edu.pl).