Відкритий конкурс Вишеградських грантів у 2023 році

До уваги науковців!

Вишеградський фонд пропонує українським фахівцям :
“Відкритий конкурс Вишеградських грантів – подавай заявку зараз!

Підтримаємо майже будь-яку ідею! Якщо ви займаєтеся мистецтвом, працюєте з вразливими групами або молоддю, проводите технологічні дослідження або зосереджені на інноваційному підприємництві, ми прагнемо просувати інноваційні ідеї за допомогою високоякісних проектів регіонального співробітництва у всіх сферах.

Як подати заявку?

1️⃣ Відвідайте наш веб-сайт та ознайомтеся з умовами наших грантових програм, які вас найбільше цікавлять. Ви можете подати заявку на Вишеградські гранти, Вишеград+ гранти або Стратегічні гранти. Не забудьте також ознайомитися з Посібником з надання грантів, доступним на веб-сайті: https://www.visegradfund.org/apply/grants/visegrad-grants/

2️⃣ Створіть обліковий запис або увійдіть до системи подання заявок https://my.visegradfund.org та заповніть усі розділи та запитання.

3️⃣ У разі необхідності запишіться на консультацію до одного з наших проектних менеджерів, які готові відповісти на всі ваші запитання та провести вас через процес заповнення проектної заявки лише до 18 січня 2023 року.

4️⃣ Подайте свою проектну заявку до 1 лютого 2023 року (опівдні) та чекайте 60 робочих днів на результати”.

УПЦ КПІ ім. Ігоря Сікорського бажає вам успіхів в отриманні грантів!