Враження учасниць Європейського конгресу в Варшаві

Іскра Аліна, співробітниця Відділу міжнародних зв’язків та протокольного супроводу ДМС:

“13-14 листопада у м. Варшава відбулася конференція «Women in Tech Summit 2019», яку мали можливість відвідати студентки, молоді вчені та викладачі з України. Я мала честь відвідати цю подію, як одна із супроводжуючих делегацію.

Враження залишились незабутні та емоції, які я отримала під час проведення конференції, надовго залишаться в моїй пам’яті. Тому насамперед, хотілося б подякувати організаторам та оргкомітету за проведену роботу! Адже це колосальні масштаби – тільки уявіть, за два дні захід відвідали понад 6 300 людей! І це вражає.

Дійсно, велика кількість учасниць , які представляли понад 52 країни, змогли взяти участь в преівентах, воркшопах, конференції, презентаціях великих компаній, які не залишили нікого байдужим, адже тут кожна змогла знайти собі напрям до душі – когось більше цікавило спілкування з представниками великих і потужних компаній (як наприклад Google, Amazon, P&G, тощо), а хтось просто насолоджувався виступами основних спікерів.

Загалом атмосфера, яка панувала на конференції, скоріш нагадувала свято і цьому ще й посприяло феєричне відкриття! Щодо умов – переїзд великими комфортабельними автобусами (тут окремо варто сказати велике спасибі водіям за їх відповідальне ставлення до своєї роботи, моральну підтримку та допомогу під час проходження кордонів); проживання в затишному готелі (номера чисті, зручні, максимум двоє людей в кімнаті, що також великий плюс, крім того учасниці були забезпеченні сніданком у форматі шведського столу). Як одна із супроводжуючих, саме автобусу №2, хотіла б подякувати дівчатам, які їхали в нашому автобусі, насамперед за терпіння і розуміння під час проходження кордонів (адже від черг в такому місці ніхто не застрахований) та за колективний дух, який панував в нашому автобусі. Звісно були і свої нюанси, але вони настільки мізерні, що не змогли ніяким чином вплинути на отримані грандіозні враження!”