Співпраця з Познанською політехнікою

Швидкий розвиток суспільства у 21 столітті є можливим тільки за умови максимальної міжнародної кооперації для реалізації будь-яких складних проектів.

Це означає, що вміння вбудовуватися у системи з різною організацією та культурними особливостями та ефективно взаємодіяти з ними є дуже важливим професійним вмінням для будь-якого фахівця.

Саме тому програми академічної мобільності та тісний зв’язок з комерційними компаніями, що працюють в близьких до напрямку навчання напрямах, надзвичайно корисні для підготовки спеціалістів з вищою освітою.

Наша група компаній не залишається осторонь від участі у таких проектах.

Так, зовсім недавно, нас відвідали Aron Boguszewski, Kamil Dombek, Mateusz Podziński, Jacek Łukaszyk, Piotr Cierpiński, Krzysztof Lewandowski, які є студентами Познанського університету технологій (https://www4.put.poznan.pl/en).

Ці хлопці – переможці престижного міжнародного інженерного конкурсу Aero Design West 2018*, який проводить Society of Automotive Engineers у Лос-Анжелесі (США), що приїхали в Україну на тижневий курс занять в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Познанський університет та НТУУ «КПІ» вже давно співпрацюють один з одним у напрямах студентської мобільності, наукових авіакосмічних досліджень (створення спільного нано-супутника POLYITAN-3 і наземної станції та ін.), спільних культурних проектах і т.п.

Ми, у свою чергу, намагаємося не лишати без підтримки такі починання.

* Детальніше про це тут: https://www4.put.poznan.pl/…/students-akl-aero-design-polsk….Nike