Тренінги в КПІ за проектом Жана Моне

5, 19, 25 та 26 квітня 2018 р. в рамках реалізації проекту Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського» та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA) пройшли тренінгові курси «Інтеграційні трансформації ЄС: напрями, динаміка, пріоритети» (тренер проф. Дергачова В.В.) та «Досягнення та перспективи євроінтеграційного розвитку України» (тренер доц. Манаєнко І.М.).

Проект фінансується за підтримки Програми ERASMUS+ Європейського Союзу відповідно до умов отриманого гранту Jean Monnet Fund «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine» № 587138-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE.

Учасниками тренінгу були студенти ФММ та ІПСА 2-6 курсів та аспіранти. В цілому, у тренінгах взяли участь близько 60 осіб.

На тренінги було запрошено представників ДВНЗ “Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана”, аналітиків міжнародного валютного та фінансових ринків. Запрошені учасники поділились практичними навичками розвитку бізнесу в умовах інтеграційних процесів. Отримавши нові знання та досвід, студенти здійснили командні дослідницькі проекти щодо розвитку ЄС в цілому чи окремих його країн-членів, особливостей процесу інтеграції України у європейський економічний простір.

За результатами роботи тренінгів найактивніші учасники отримали сертифікати. Висловлюємо щиру вдячність учасникам тренінгу та запрошуємо всіх бажаючих до наступних заходів!

Air Jordan XIII 13 Shoes