Літня школа “Штучний інтелект 2024: сьогодення і майбутнє”

Як використовувати нейротехнології, великі мовні моделі, створювати нові формати контенту та використовувати штучний інтелект для розв’язання практичних завдань?

В КПІ відбулась літня школа “Штучний інтелект 2024: сьогодення і майбутнє”. Упродовж чотирьох днів близько 200 учасників прокачували свої скіли з генеративного штучного інтелекту — одного з найхайповіших напрямів, який нині знаходить застосування мало не в кожній галузі.

Це вже друга літня школа на факультеті інформатики та обчислювальної техніки, присвячена сучасним досягненням ШІ, формуванню цілісного розуміння напряму AI/GenAI та його популяризації і розвитку в КПІ.

Програма школи включала лекції, воркшопи, доповіді, практичні кейси із застосування GenAI для розв’язання реальних задач.

Своїми знаннями й досвідом, баченням та ідеями поділились викладачі факультету, студенти й випускники, запрошені експерти світових провідних компаній, як-от Zvook, DataRoot Labs, Samsung R&D Institute Ukraine, Sigma Software, Anima, a-Gnostics, Skylum Software та інших.

Про те, як відбувалась школа, які враження в учасників та які знання вони здобули – дивіться у відео.