ФОНД «ДОПОМОГА ПОЛЯКАМ НА СХОДІ» РОЗПОЧАВ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ СТИПЕНДІЇ У ВЕСНЯНОМУ СЕМЕСТРІ 2021-2022 РОКІВ

Фонд «Допомога полякам на сході» приймає заявки на отримання стипендії у весняному семестрі 2021-2022 н.р. у рамках програми „Program stypendialny PLus – Aktywny Student”. Заявки можуть подавати студенти польського походження з Білорусі, Болгарії, Хорватії, Казахстану, Киргизстану, Литви, Латвії, Молдавії, Чехії, Румунії, Сербії, Словаччини, УКРАЇНИ, Угорщини та всіх країн Південної Америки, які розпочинають навчання у країнах свого проживання.

Прийом заявок на отримання стипендії на весняний семестр 2021-2022 навчального року розпочався 15 квітня 2022 р. та триватиме до 15 червня 2022 р.

Прохання до всіх охочих студентів подавати за заявки через спеціальну електронну систему (System Rejestracji Wniosków Stypendialnych – SRWS), заповнюючи електронну анкету та додаючи документи, зазначені у Стипендіальному регламенті – § II, pkt. 3.

Студенти, які активно займаються суспільною та громадянською діяльністю, можуть додати до своєї заявки опис своїх дій, зокрема, проведених заходів із вказанням їх тривалості, кількості учасників тощо, у вигляді звіту, підтвердженого представником полонійної організації. Заявки, до яких буде доданий такий звіт, розглядатимуться першочергово.

Реєстрація відповідних документів у системі SRWS є єдиною можливою формою подання заявки на отримання стипендії.

У разі виникнення питань можна зв’язуватися зі відповідальною співробітницею Фонду Доротою Ґуз:
e-mail: stypendia@pol.org.pl; d.guz@pol.org.pl;
тел.: +48 226285557 / на автовідповідачі вибрати номер: 118.

Всі студенти, які подадуть заявки на отримання стипендії у весняному семестрі 2021-2022 н.р., отримають інформацію про рішення Стипендіальної комісії на адресу електронної пошти, вказану в системі SRWS.
З детальною інформацією, яка регулярно оновлюється, можна ознайомитися на інтернет-сторінці Фонду «Допомога полякам на сході»:
https://pol.org.pl/wniosek-dla-studentow/?fbclid=IwAR1U82v5_-64fApQ_kLb2WgmpO66wv_kFEAd7oF0g49Eeets3mU_Y7orhkc