Британське видавництво independent.co.uk (одне із самих авторитетних серед туристів) зарахувало до недооцінених гастрономічних шедеврів української кухні, і зокрема,- в виконанні саме київських кухарів. Серед гастрономічних «хітів» британці назвали борщ, свинячі вушка та вареники з соусом. Завдячуючи цим кулінарним шедеврам, британські гастроексперти включили Київ до списку самих цікавих місць для відвідування.
«Київські страви – безумовно, недооцінені. Туристам в українській столиці необхідно скуштувати не тільки котлету по-київськи, але і борщ, і вареники з соусом, і свинячі вушка, а також відвідати ресторан «Канапа», – пише видавництво.
А після «свята живота» туристам рекомендовано відвідати Андріївський узвіз «нагадуючий Монмартр».