Міжнародна конференція «Women in Tech Summit» у Варшаві

17 липня об 11:00 було проведено інформаційну зустріч з президентом Польської освітянської фундації «Perspektywy» п. В. Сівінським і пані д-р Б’янкою Сівінською – керівником європейського проекту «Women in Tech Summit» щодо можливої участі студенток, аспіранток і молодих вчених-жінок України в міжнародній конференції «Women in Tech Summit» 27–28 листопада 2018 р. у Варшаві.

Конференція буде місцем зустрічі жінок з галузі механотроніки, робототехніки, електроніки, нанотехнологій, телекомунікацій, інформаційних технологій.

Учасниці зможуть зустрітися з керівниками відомих світових high-tech компаній, вдосконалити свої наукові та технічні знання.

На зустрічі 17 липня 2018 р. оголошено конкурс на гранти проекту для поїздки на конференцію до Варшави (Україні виділяється квота в 100 грантів).

Умови конкурсу викладені на сайті www.womenintechsummit.pl.

Українсько-Польський центр КПІ ім. Ігоря Сікорського бажає успіхів учасникам конкурсу!

Увага! Заявки на отримання гранту подаються в режимі on-line за посиланням: https://www.womenintechsummit.pl/international-students-application. В подальшому ці заявки будуть розглядатися оргкомітетом при Українсько-Польському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського.

УМОВИ УЧАСТІ

Матеріали зустрічі
Правила участі
Список учасників зустрічі
Рішення учасників інформаційної зустрічі 17 липня 2018 року та склад Оргкомітету

Nike Air Max 1 size