Вуз-партнер НТУУ «КПІ» – Варшавська політехніка щиро запрошує дітей співробітників університету на відпочинок до Польщі в липні-серпні 2014 року

Керівництво профспілки Варшавської політехніки звернулось з пропозицією до профкому КПІ організувати відпочинок дітей співробітників віком від 10 до 14 років на базі відпочинку польського університету. Польські колеги можуть прийняти групу дітей з 20 осіб. Готується цікава культурна програма , передбачені екскурсії по Варшаві та Кракову, пізнавальні та спортивні заходи, літня школа вивчення англійської мови.

Фінансування та організацію перебування дітей у Польщі беруть на себе профкоми Варшавської політехніки та НТУУ «КПІ», а батьки дітей відшкодовуватимуть лише транспортні та страхові витрати.

Колектив НТУУ «КПІ» щиро вдячний польським колегам за таку своєчасну, щиру і корисну ініціативу, за солідарність з українським народом. Впевнені, що діти побачать багато нового та цікаво відпочинуть у братній Польщі, отримають прекрасну нагоду познайомитись із своїми польськими однолітками та дізнатись більше про життя у Польщі.

Детальна інформація щодо вимог до оформлення наведена на сайті профкому КПІ.

Zoom Kobe XII ZK12