Українсько-польське співробітництво на ФММ

В рамках підтримки та розвитку українсько-польського співробітництва на ФММ весною 2021 року відбулася ціла низка заходів. Викладачі КПІ ім. Ігоря Сікорського та польських університетів-партнерів активно використовували навички онлайн спілкування та онлайн навчання:

1) Наукове міжнародне стажування з 1.04.2021 до 30.06.2021 року на факультеті менеджменту та маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського викладачів з Ченстоховського технічного університету (Республіка Польща, договір про співробітництво від 24.04.2019):

  • доктора філософії Малгожати Окренгліцкої (dr hab. Małgorzata Okręglicka, prof. PCz),
  • доктора філософії, інженера Анни Лєманьскої-Майджік (dr hab. inż. Anna Lemańska-Majdzik, prof. PCz).

Форма проведення стажування – дистанційна (on-line).

Зокрема, програма стажування включала проведення дослідження за темою “Управління організаційною гнучкістю підприємства в умовах пандемії”, апробацію результатів дослідження під час ІІ Міжнародної науково-практичної конференції “Бізнес, інновації, менеджмент: проблеми та перспективи” та проведення 1st International Seminar “Contemporary Trends of the Academic Scientific Development in Management and Economic Sciences – European experiences”

2) Науково-педагогічне міжнародне стажування з 1.04.2021 до 30.06.2021 року на факультеті менеджменту та маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського викладачів факультету промислового менеджменту Познанського університету технологій (Республіка Польща, Меморандум про взаєморозуміння між КПІ ім. Ігоря Сікорського і Познанським університетом технологій):

  • доктора філософії Анни Марії Влодаркевич-Климек;
  • доктора філософії, інженера Ізабели Кудельської;
  • доктора філософії, інженера Премислава Невядомського;
  • доктора філософії, інженера Йоанни Олешків-Шляпки;
  • доктора філософії, інженера Ірени Павлишин;
  • доктора філософії, інженера Агнешки Стаховяк.

Форма проведення стажування – дистанційна (on-line).

3) Міжнародна весняна школа “The industry of the future – modern trends in logistics and production” для студентів Faculty of Engineering Management Познанського університету технологій (Республіка Польща) та факультету менеджменту та маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського, 17.05 – 04.06.2021 в дистанційному режимі.

4) Стажування за темою «Індустрія 4.0: сучасні тенденції в менеджменті, промисловості та логістиці», в дистанційному режимі за кордоном у період з 1.04.2021 до 30.06.2021 року для викладачів ФММ в Познанському університету технологій (Республіка Польща, Меморандум про взаєморозуміння між КПІ ім. Ігоря Сікорського і Познанським університетом технологій).

За інформацією ФММ