УВАГА! ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ POLONISTA NAWA ВІДКРИТО!

Національна агенція академічного обміну Республіки Польща відкрила прийом заявок на участь у програмі POLONISTA NAWA.

Програма розрахована на студентів та наукових співробітників гуманітарних спеціальностей, які цікавляться польською мовою, а також культурою, літературою, історією та мистецтвом Польщі.

Мета програми – популяризація польської мови у світі через надання іноземним поціновувачам і дослідникам польської мови та культури можливості навчатися у польських ВНЗ або реалізувати там дослідницькі проекти.

Учасниками програми можуть бути студенти та наукові співробітники закордонних ВНЗ і наукових установ. У рамках програми POLONISTA NAWA студенти можуть отримати стипендію для навчання за спеціальністю «полоністика», а науковці – для реалізації дослідницьких проектів тривалістю від 3 до 12 місяців у польських ВНЗ і наукових установах. Цього року вперше брати участь у програмі можуть також аспіранти, які хочуть далі здобувати освіту в Польщі.

З більш детальною інформацію можна ознайомитися на інтернет-сторінці Національної агенції академічного обміну Республіки Польща за посиланням:
https://nawa.gov.pl/jezyk-polski/program-dla-studentow-polonistyki-i-studiow-polskich

Зацікавлені участю у програмі POLONISTA NAWA можуть звертатися за адресою електронної пошти: polonista@nawa.gov.pl, або за номером телефону: +48 22 390 35 47.

Термін подання заявок на участь у програмі спливає 30 квітня 2021 року.