Віртуальна прогулянка по виставці “Польща. Потужність зображення”

Національний музей у Варшаві та Huawei Polska відкривають технологічне співробітництво унікальним цифровим проектом. З 5 листопада всіх користувачів Інтернету, які цікавляться мистецтвом, запрошують на віртуальну прогулянку тимчасовою виставкою Польща.

Силу зображення можна побачити у вибраний час та місце. Це можливість для всіх, хто не встиг відвідати виставку за останні тижні.

У Національному музеї у Варшаві представлені роботи найвидатніших польських художників 19 століття, в т.ч. Станіслав Виспянські, Олександр та Максиміліан Геримські, Ян Матейко, Леон Вичковський, Юзеф Мехоффер, Ольга Бознаньська, Юзеф Брандт, Юзеф Хелмонський, Яцек Мальчевські, Юліуш та Войцех Коссак, Артур Гроттгерм Сі, Артур Гроттгерм Сі, Артур Гроттгерм Сі, Артур Гроттгерл Йом, Артур Гротфгерм. Кожна з цих робіт була відсканована у 3D-технології та розміщена на веб-сайті Музею у формі віртуальної прогулянки у поєднанні з кураторською екскурсією.

Прогулянка має базовий і розширений варіант. Базова версія базується на фотографіях виставки, об’єднаних у панорами за допомогою спеціального комп’ютерного програмного забезпечення. Розширена версія використовує новітні технології 3D та графічні елементи, які зазвичай використовуються, наприклад, у комп’ютерних іграх.

Виставка онлайн

Детальніше за посиланням