Онлайн виставка NAWA

Повідомляємо, що 20 листопада 2020 з 13:00 до 17:00 за польським часом Національна агенція академічного обміну Республіки Польща проведе віртуальну освітню виставку-ярмарку для України. Це буде вже восьмий такий захід з циклу, який був започаткований у попередньому місяці.

На сайті www.rsgp.webexpo.pl студенти зможуть отримати інформацію про можливості навчання в Польщі – зокрема, про стипендіальні програми, ознайомитися з думками учасників стипендіальних програм, та взяти участь у вебінарах, які проводитимуть Національна агенція академічного обміну Республіки Польща та польські ВНЗ. Крім того, будуть облаштовані «віртуальні стенди» окремих університетів, де всі охочі матимуть змогу безпосередньо поспілкуватися з представниками цих навчальних закладів через чат і Скайп-зв’язок.

На сторінці Національної агенції академічного обміну Республіки Польща була створена подія https://www.facebook.com/events/368984964225603, де всі охочі зможуть взяти участь у дискусії відносно проведення освітньої виставки-ярмарки.