Біанка Сівінська: Світ, у якому будуть більше дослуховуватимуться до голосу жінок, буде розумнішим

Нам потрібні розумні люди біля керма надшвидкої діджиталізації, якої ми всі є свідками. Віримо, що світ, у якому голос жінок у ключових сферах життя лунатиме сильніше та виразніше, буде розумнішим і більш врівноваженим – каже Біанка Сівінська, засновниця Perspektywy Women in Tech Summit

Forbes Women: 2020 це божевільний та повний викликів рік. Проте це також нові шанси, технологічні прориви та свіжі способи мислення – саме так розпочинається рекламний ролик цьогорічної едиції заходу Perspektywy Women in Tech Summit. Які нові шанси ви бачите для цієї події?

Біанка Сівінська: Насамперед, ми вже не думаємо в категорії Європи чи взагалі географічного розташування. У нових, «пандемічних» реаліях ми стали віртуальними, доступними з будь-якого місця на світі – справді глобальними. Для досягнення такого стану знадобилось би багато років, проте в нинішніх умовах усе сталося миттєво. Цього року, 8 та 9 грудня, будемо присутні в декількох часових поясах від Сан Франциско до Нью Делі. Насправді на нашому «командному пункті» у Варшаві трансляції триватимуть з ранку до півночі.

Джерело: Forbes Women