Оголошується конкурс

Оголошується конкурс на індивідуальні гранти для участі в Європейському конгресі “Perspektywy Women in Tech Summit” в Варшаві 13-14 листопада 2019 року.

Грант покриває транспортування автобусом за маршрутом Київ – Варшава – Київ, проживання в готелі в Варшаві, участь у конгресі, харчування під час заходів, кава-брейки.

Конгрес в Варшаві стане місцем зустрічі студенток, аспіранток, молодих жінок-вчених країн Європи, що навчаються, працюють у галузі комп’ютерних наук і інформаційних технологій та на їх міждисциплінарних перетинах із іншими сферами науки: прикладною математикою, електронікою, телекомунікаціями, кібербезпекою, механікою та механотронікою, автоматикою та робототехнікою, фізикою, нанонауками та інженерією матеріалів.
Учасниці зможуть зустрітися з керівниками відомих світових high-tech компаній, вдосконалити свої наукові та технічні знання.

Умови конкурсу будуть викладені на сайті проекту www.womenintechsummit.pl, а також на сайті Українського-Польського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Заявки на отримання гранту подаються до 20 вересня 2019 року до оргкомітету конгресу в Варшаві в режимі on-line за адресою.

В подальшому заявки розглядатимуться спільно з Українською частиною оргкомітету проекту ЄС “IT for SHE” – Європейського конгресу “Perspektywy Women in Tech Summit” у Варшаві, яка буде діяти на базі Українсько-Польського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Інформація про роботу Української частини оргкомітету проекту ЄС “IT for SHE” буде надаватись на сайті Українсько-Польського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського.Nike Odyssey React