Міжнародні виставки «Освіта та кар’єра – 2014» та «Освіта за кордоном»

13-15 листопада 2014 року
в Українському домі (Київ, вул. Хрещатик, 2, ст. м. “Майдан Незалежності”)
відбудуться міжнародні виставки
«Освіта та кар’єра – 2014» та «Освіта за кордоном».

13-15 листопада 2014 року в Києві відбудуться: щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2014» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном».

Чому саме виставка «Освіта та кар’єра»:

  • найбільша освітня виставка в Україні за кількістю реальних учасників та відвідувачів;
  • більше 8000 відвідувачів за 3 дні роботи виставки;
  • офіційний каталог отримують всі відвідувачі виставки;
  • широкомасштабна рекламна кампанія в провідних газетах та журналах, метрополітені, Інтернеті, по всіх школах Києва та Київської області, розміщення інформаційних повідомлень через Direct mail;
  • нагородження учасників виставки – переможців у номінаціях гран-прі, золотими та срібними медалями;
  • виставка «Освіта та кар’єра» є найбільшою виставкою за кількістю забудованої площі та виставкових майданчиків серед освітянських виставок в Україні;
  • щорічно у виставці приймають участь понад 50 закордонних вищих навчальних закладів;
  • виставка «Освіта та кар’єра» – перша освітянська виставка, що з 2008 року має статус міжнародної згідно з дорученням Кабінету міністрів України.

На стендах працюють представники українських та закордонних навчальних закладів, проходять консультації з відвідувачами та обмін досвідом. Із року в рік масштабність та представницький розмах виставки впевнено зростає.

Виставка, що відбулася у листопаді 2013 року, представила понад 200 провідних навчальних закладів, освітніх агенцій, видавництв. Серед них понад 110 вищих навчальних закладів з 20 регіонів України, з них понад 40 – національні. У виставці взяли участь понад 100 закордонних навчальних закладів з Великої Британії, Росії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, ОАЕ, Польщі, Франції, Литви, Австрії, Словаччини, Австралії, Латвії, Голландії, Болгарії, Німеччини.

Традиційно великими павільйонами будуть представлені навчальні заклади Франції, Чехії, Литви та Польщі, що здобули популярність в Україні завдяки привабливому співвідношенню вартості та якості освіти.

За матеріалами сайту «Освіта за кордоном»

KD VIII Elite High