Тренінги за проектом Жана Моне

21, 23, 28, 30 листопада та 7 грудня 2017 р. в рамках реалізації проекту Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського» та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA) пройшли тренінгові курси «Інтеграційні трансформації ЄС: напрями, динаміка, пріоритети» (тренер проф. Дергачова В.В.) та «Досягнення та перспективи євроінтеграційного розвитку України» (тренер доц. Манаєнко І.М.).
Проект фінансується за підтримки Програми ERASMUS+ Європейського Союзу відповідно до умов отриманого гранту Jean Monnet Fund «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine» № 587138-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE.
Учасниками тренінгу були студенти ФММ, ІПСА, ФІОТ 3-6 курсів та аспіранти. Загалом у тренінгах взяли участь більше 80 осіб.
На тренінги було запрошено представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Інституту стратегічних досліджень, ДВНЗ “Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана”, ДП «Укрпромзовнішекспертиза», представників ІТ бізнесу. Запрошені учасники викликали особливий інтерес з боку студентства, і це допомогло виявити та обґрунтувати практичні аспекти євроінтеграції України та перспективи розвитку ЄС.
Про зацікавленість студентів в участі у тренінгах свідчать їх відгуки. Наприклад, студентка 4 курсу Просяник Ірина стверджує: «Нещодавно мені пощастило взяти участь в цьому тренінгу. Я дізналася багато нового в сфері європейської інтеграції і мала змогу взяти участь у цікавих обговореннях, що проходили в дружній та творчій атмосфері, яка надихала на нові ідеї. Після завершення тренінгу в мене з’явилося непереборне бажання взяти участь в наступних тренінгах».
За результатами роботи тренінгів найактивніші учасники отримали сертифікати. Висловлюємо щиру вдячність учасникам тренінгу та запрошуємо всіх бажаючих до наступних заходів!Zoom Lebron XII 12