Ярмарок науки в Києві. На початку квітня відбудуться Українсько-польські дні освіти

3 квітня в агентстві УКРІНФОРМ о 12.00 відбудеться прес-конференція на тему: “Українсько-польські дні освіти, науки та інновацій у Києві”. (Зала 1)

Організатори. Асоціація ректорів вищих технічних навчальних закладів України, Польська освітянська фундація “PERSPEKTYWY”.

Учасники. Михайло Згуровський – голова ради Асоціації ректорів вищих технічних навчальних закладів України, ректор Національного технічного університету “Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського” академік НАН України; Ян Пєкло – Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні; Вальдемар Сівінський – президент Польської освітянської фундації “PERSPEKTYWY”.

Коротко. Мета зустрічі – поінформувати громадськість про перспективи співпраці освітян Польщі та України. Розвитку такої співпраці будуть присвячені Українсько-польські дні освіти, науки та інновацій, що на початку квітня відбудуться в Києві, та Форум ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Польщі, який у межах їх програми відбудеться в КПІ ім. Ігоря Сікорського з 6 по 7 квітня.

Довідково. У Форумі візьмуть участь віце-прем’єр-міністр – міністр науки і вищої освіти Республіки Польща Ярослав Говіна; міністр освіти і науки України Лілія Гриневич; Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло та інші. У День відкриття Форуму заплановано підписання угоди про співпрацю в галузі освіти і науки між Міністерством освіти і науки України та Міністерством науки і вищої освіти Республіки Польща. Завершить Українсько-польські дні освіти, науки та інновацій великий концерт за участю кращих колективів польських та українських університетів. Спеціальним його гостем буде співачка Кашя Мошь, яка цього року представлятиме Польщу в фіналі Євробачення.

Докладну програму Форуму див. за посиланням.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044) 279-20-60, 279-00-05

Акредитація ЗМІ за адресою: anna@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

Zip Boots Designer Shoes