[Анонс на 23.02] Польський Інститут рекомендує

Богдана Хмельницького, 29/2
оф. 17, Київ, Україна
подивитися на карті
+38 044 288 03 04

ПРЕЗЕНТАЦІЯ посібника з творчого розвитку дитини «МИКОЛАЙЧИК»

Київ | 23 лютого 2016 року | Бібліотека Адама Міцкевича | вул. Івана Франка, 16/2 | Початок о 17:00 | Вхід вільний

  • Як виплекати паростки добра, милосердя і любові у серцях дітей?
  • Як заохотити дитину до читання і вивчення рідної та іноземної мов?
  • Як поєднати в одному занятті вивчення декількох предметів?
  • Як допомогти дитині пишатися своїми досягненнями?

Польський Інститут у Києві та колектив науковців й митців ГО Молодіжної Організації «Країна Сонячних Променів» до участі у презентації  запрошують батьків, працівників дошкільних дитячих закладів і творчих студій, вчителів молодших класів, науковців, методистів, книговидавців, інвесторів дитячих проектів, представників ЗМІ.

ПОСІБНИК «МИКОЛАЙЧИК» написано двома мовами – українською та польською. Він являє собою комплекс розвиваючих занять для дошкільнят і школярів молодших класів з мовленнєвої творчості і малювання, які навчають римуванню, віршуванню, ілюструванню.

«Миколайчик» знайомить дітей з традиціями і культурою українського і польського народів та  допомагає у формуванні їх моральних якостей. Він містить лист Миколайчику від дитини, методичні поради щодо користування посібником (Поради Мудрої Сови), дидактичні вірші українською та польською мовами, інформацію для дорослих про проект «Книга про мене» (Лист до батьків), відомості про авторів посібника та їх фото. Його художнє оформлення виконане у стилі петриківського розпису.

Структура посібника «Миколайчик» є такою, що спонукає дитину долучитися до творення книги: вклавши свою працю у написання поетичних рядків, дитина відчуває себе поетом, працюючи з розмальовками, долучається до ілюстрування книги. Такі творчі вправи виховують любов до малювання, читання і поезії, спонукають дитину до  вивчення віршів українською та польською мовами. Дитина  з захопленням виконує завдання і отримує відчуття гордості за свої досягнення.

Над посібником працювала група педагогів і митців-волонтерів з різних міст України – Києва, Львова, Житомира. Книга вийшла у світ завдяки фінансовій підтримці Польського дому в місті Житомирі.

Контактна особа: Жанна РОМАНЧУК (тел.: +38 063 019 66 20; +38 095 127 70 66)Air Max 1 Master