Студєвро-2012 вже скоро!

31 серпня 2012 року керівництво НТУУ “КПІ” приймало делегацію Польської освітянської фундації “Перспективи”, яка завітала, щоб взяти участь у першому засіданні організаційного комітету Українсько-польського футбольного турніру університетських команд “Студєвро-2012”.

На зустрічі були присутні проректор з міжнародних зв’язків НТУУ “КПІ” Сергій Сидоренко, проректор з навчально-виховної роботи НТУУ “КПІ” Геннадій Варламов, заступник директора Українсько-польського центру Євген Огородник, президент Польської фундації “Перспективи” Вольдемар Сивінський, генеральний секретар Академічної спортивної ради Республіки Польща Бартломей Корпак, перший заступник голови Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Микола Золотаревський.

Під час засідання було обговорено основні питання щодо проведення футбольного турніру. Так, ішлося не лише про місце проведення змагань, проживання учасників, а й фінансове забезпечення. Як відомо вже зараз, турнір проводитиметься з третього по п’яте жовтня в Києві та Ірпені. Учасниками стануть чоловічі університетські футбольні команди з України та Польщі.Air Jordan XIV 14 Shoes