Зустріч, присвячена історії князівського роду Радзивілів

15 вересня відбудеться перша в цьому навчальному році зустріч, присвячена історії відомого князівського роду Радзивілів. Початок о 15 00, зала №12 (шостий поверх бібліотеки).

Тож, всім бажаючим нагадуємо про постійно діючий культурно-освітній цикл, присвячений українській і польській історії. Вже четвертий рік поспіль ми зустрічаємось протягом навчального року (традиційно раз на два місяці) і ведемо мову про видатних осіб – політиків, митців, письменників, представників відомих династій – що суттєво вплинули на історичний і культурний розвиток нашої країни. Започатковано цикл на допомогу студентам, що вивчають польську мову в нашому Українсько-польському центрі, але виявилося, що теми цікаві не тільки їм і тому до нас приходять гості різного віку зі всього Києва.

Готують такі історичні імпрези дві особи: історик-аматор, заслужений працівник НТУУ «КПІ» Сапронова Валентина Петрівна та співробітник Науково-технічної бібліотеки Мірошниченко Марина Олексіївна. Зустріч відбувається у вигляді вільної розповіді, що супроводжується слайд-шоу.Nike Air Jordan