ДО УВАГИ ВСІХ СТУДЕНТІВ І СПІВРОБІТНИКІВ КПІ, ЯКІ БАЖАЮТЬ КРАЩЕ РОЗМОВЛЯТИ ПОЛЬСЬКОЮ МОВОЮ!

Відповідаючи на запити представників академічної спільноти КПІ, Українсько-польський центр планує розпочати новий навчально-освітній проект «Розмовний клуб з польської мови».

Зустрічі відбуватимуться в режимі онлайн на платформі Zoom, один раз на тиждень. Під час них обговорюватиметься широке коло питань – як суто побутові теми, так і теми, пов’язані з культурою (в широкому розумінні цього слова), історією, географією та сьогоденням Польщі. Також враховуватимуться побажання учасників. Заняття проводитимуться у форматі невимушеного спілкування, що сприятиме формуванню навичок усного мовлення та подоланню мовного бар’єру. У «засіданнях» Розмовного клубу можуть брати участь студенти та співробітники КПІ, які володіють польською мовою принаймні на базовому рівні. Перед початком занять планується проведення організаційної зустрічі, з метою обговорення всіх подробиць.

Всі зацікавлені участю у проекті можуть звертатися до викладача польської мови в КПІ Войцеха Зволінського, який буде проводити зустрічі в рамках Розмовного клубу:

Viber: +380 66 747 19 99 (Войцех Зволинский)
Теlegram: +380 97 849 68 56 (Войцех Зволинский)
babrujsk@seznam.cz

Щиро запрошуємо всіх охочих! Mówmy po polsku razem!