Вітаємо переможниць!

Від імені української частини Оргкомітету європейського проекту «IT for SHE» – європейського конгресу «Perspektywy Women in Tech Summit» (далі – Захід) вітаємо всіх переможниць із отриманням гранту для участі в конгресі!

Будь ласка, ознайомтесь з інформацією щодо трансферу, проживання, страхування, особливостей перетину кордону тощо під час Вашої участі у Заході.

1. Трансфер автобусом із Києва до Варшави та із Варшави до Києва.
Оплата трансферу покривається за рахунок гранту; страхування на транспорті здійснює перевізник – фірма «Євроклуб». Для перетину кордону (туди та назад) Ви повинні вислати нам до 1 листопада (Біднюк Ганна Іванівна, тел. (044) 204 80 19, email: anna_bidnyuk@ukr.net) свої паспорті дані (з закордонного біометричного паспорту) електронною поштою:

  • Ім’я та прізвище як у закордонному паспорті;
  • Дата народження;
  • Номер паспорту;
  • Назва державної установи, що видала Вам паспорт;
  • Термін дії Вашого паспорту.

Або: можете вислати скан відповідних сторінок Вашого біометричного паспорту, на яких міститься затребувана вище інформація.
Відправлення трьох автобусів української делегації із Києва до Варшави заплановане на 11 листопада 2019 року від корпусу № 1 КПІ ім. Ігоря Сікорського. Адреса: просп. Перемоги, 37, м. Київ.
Час буде уточнено додатково, але на даний момент пропозиція полягає в тому, щоб три автобуси були подані
11 листопада для посадки о 14:00, а о 15:00 відбувся від’їзд.
Планується, що до Варшави автобуси прибувають 12-го листопада в середині дня, а ввечері починаються події конференції згідно з програмою, що додається.

2. Проживання.
Грант проекту покриває витрати на Ваше проживання в студентському готелі «Ibis Budget Warszawa Reduta»
(адреса: Bitwy Warszawskiej 1920 r. 16, 02-366 Warszawa, схема додається) у Варшаві 12–14 листопада 2019 року.

3. Страховий поліс.
Для подорожі за кордон Вам потрібно мати медичний страховий поліс (туристичне страхування) на весь період подорожі, а саме: з 11 листопада до 15 листопада включно. Грант не покриває вартість медичного страхування. Вам потрібно придбати страховий поліс самостійно. Оптимальний варіант страхового полісу – на 5 діб.
Дійте за посиланням: https://www.pzu.com.ua/individual/travel.html.
Організатори Заходу просять надіслати скан Вашого страхового полісу до 1 листопада (кому: Біднюк Ганна Іванівна, тел.: (044) 204 80 19, email: anna_bidnyuk@ukr.net).
Будь ласка, не забувайте, що медичний страховий поліс повинен бути у Вас завжди з собою під час подорожі та перебування в Республіці Польща!

4. Сертифікат учасника конференції.
Вам буде надано засвідчення (Сертифікат) участі у європейському конгресі «Perspektywy Women in Tech Summit 2019».

5. Мапи.
Для зручності подорожі в межах м. Варшави завантажте заздалегідь оффлайн мапи: https://maps.me/.
Основні маршрути в період перебування у Варшаві: Готель (Ibis Budget Warszawa Reduta, адрес: Bitwy Warszawskiej 1920 r. 16, 02-366 Warszawa) – Конгрес (Варшавский Центр EXPO XXI, адрес: Prądzyńskiego 12/14, 01-222 Warszawa).

6. Документи та гроші, які потрібно мати при перетині кордону.
6.1. Біометричний паспорт;
6.2. Документ, що підтверджує наявність медичного страхового полісу (туристичне страхування) на час перебування в Польщі на період з 11 листопада до 15 листопада включно;
6.3. Квиток на конференцію (Вам буде надіслано з Польщі) ;
6.4. Запрошення на конференцію (Вам буде надіслано з Польщі);
6.5. Підтвердження з готелю (Вам буде надіслано з Польщі).
6.6. Достатню кількість грошей на час перебування в Польщі та на час повернення до України – згідно https://kijow.msz.gov.pl/uk/konsulski_ta_wizowi/wizowa_info/fin_zasoby/;jsessionid=21FE587D686D0E3BCE483462694B0CDF.cmsap1p, де вказується:

    «Іноземець, який в’їжджає на територію Республіки Польща на термін перебування:
    – до 3 днів: повинен мати фінансові засоби на покриття коштів проживання, харчування, в’їзду та виїзду з території Польщі, в розмірі не менше 300 злотих або еквівалентна сума в іноземній валюті;
    – понад 3 дні: повинен мати фінансові засоби на покриття проживання, харчування, проїзду та виїзду з території Польщі, в розмірі не менше 100 злотих на кожний день перебування або еквівалентна сума в іноземній валюті».

Отже, учасниці повинні мати суму в іноземній валюті, еквівалентну 500 злотих.

7. Повернення з Варшави заплановано на 14 листопада 2019 року в кінці дня також трьома автобусами.
Відправлення від готелю (Ibis Budget Warszawa Reduta, адреса: Bitwy Warszawskiej 1920 r. 16, 02-366 Warszawa) о 19.00. Прибуття до Києва заплановано на 15 листопада 2019 року.

8. Учасниці від університетів України мають розміститися в трьох автобусах біля корпусу № 1 КПІ ім. Ігоря Сікорського (час буде уточнено додатково, але на даний момент пропозиція полягає в тому, щоб три автобуси були подані 11 листопада для посадки о 14:00, а о 15:00 відбувся від’їзд), прослідувати і перетнути кордон Україна-Польща у цих трьох автобусах та повернутися в цих трьох автобусах до корпусу № 1 КПІ після завершення Заходу.

9. Для здійснення процедур транспортування, проживання та харчування, участі в заходах європейського конгресу та повернення до Києва нам необхідно мати розпорядчий документ * від Вашого університету (за однією із двох форм):

  • направлення на участь в європейському конгресі в Варшаві для кожної із переможниць грантового конкурсу за підписом ректора або проректора,
  • або

  • наказ по університету,

із зазначенням, що відповідальність за використання гранту покладається на кожну учасницю і що про відповідальність за виконання вимог як проекту (ці вимоги розміщено на сайті www.upc.kpi.ua), так і транспортної компанії «Євроклуб» учасниця попереджена.

10. Ми звернемося до ректора університету, який Ви будете представляти в складі делегації України, із клопотанням надати сприяння у позитивному вирішенні всіх питань, пов’язаних із Вашим направленням до участі в європейському конгресі «Perspektywy Women in Tech Summit» в Варшаві.

11. Прохання звертатися до нас з будь-якими додатковими запитаннями: Координатор проекту, заступник директора Українсько-Польського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського – Біднюк Ганна Іванівна, тел. (044) 204 80 19, email: anna_bidnyuk@ukr.net.

ПАМ’ЯТКА УЧАСНИЦЯМ:
Пам’ятка учасницям – частина 1
Пам’ятка учасницям – частина 2
Пам’ятка учасницям – частина 3Air Jordan II 2 Shoes