Загальноукраїнський конкурс

«Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу!»

Польська фундація комунікації (м. Варшава, Республіка Польща) та Агенція Європейських Інновацій (м. Львів, Україна) запрошують студентів та випускників українських ВНЗ взяти участь у конкурсі “Рушай у віртуальну магістраль нескінченних можливостей твого майбутнього бізнесу!”, що виконується в рамках програми “Польська допомога для розвитку 2014”.

Всі деталі  та умови  участі у конкурсі,  а також аплікаційну форму-заявку конкурсу можна знайти на веб сторінці: http://www.virtualhighwayua.org/

ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ:

1. Учасник конкурсу повинен відповідати наступним критеріям:

  • Бути  студентом денної форми навчання ВНЗ, або випускником 2013/2014 року
  • Подати опис  інноваційної бізнес-ідеі в області цифрової економіки, нових технологій у сфері ІКТ, електронного бізнесу , електронної комерції , електронних послуг
  • Володіти англійською мовою (принаймні середнього рівня) для спілкування з тренерами та представлення своєї ідеї
  • Вчасно до 25 травня 2014 подати правильно заповнену заявку на участь

2. Технічні вимоги.  

До 25 травня 2014 року надіслати на електронну скриньку: ebusiness@fundacjakomunikacji.pl наступний перелік документів:

  • Заповнену в електронному форматі аплікаційну форму (https://www.dropbox.com/sh/q7tbdwpoc9qq479/AHSJc7opyq)
  • Для підтвердження статусу студента – фотокопію  абр ксерокопію студентського квитка (допускається також копія залікової книжки та копія диплому для випускників)
  • Надрукувати останню сторінку аплікаційної форми, проставити галочки згоди у відповідних квадратах, підписати та поставити дату. Відсканувати даний документ та у електронному вигляді надіслати на вказану скриньку разом з іншими вищезгаданими документами.

На даному етапі процедура реєстрації завершується.

Далі Ви очікуєте результатів і у разі успішного проходження відбору Вас запросять до участі у навчальних тренінгах з метою отримання додаткових знань та навичок для розвитку бізнес ідеї. Більш детальна інформація описана англійською мовою у файлі «Terms of Reference» за посиланням (https://www.dropbox.com/sh/q7tbdwpoc9qq479/AHSJc7opyq):

Тренінги:

Буде проведено 2 раунди триденних бізнес тренінгів англійською та українською мовами. Тренінги будуть проводитись у Львові та у  Києві. Витрати із проживання та транспортування буде відшкодовано організаторами. Участь у тренінгах є обов’язковою.

Ментори:

Для учасників, які успішно пройдуть тренінг буде забезпечено сервіс менторів (наставників), які допомагатимуть учасникам за допомогою відео/онлайн консультацій.

Бізнес план:

По завершенню тренінгів учасники будуть мати 1 місяць для детальної підготовки бізнес планів.

Оцінювання:

Оцінювання буде проведено в три етапи. З усіма формами згідно із якими будуть оцінюватись роботи учасників можна ознайомитись у файлі «Terms of Reference» за посиланням (https://www.dropbox.com/s/6dawnwfswt2pe3x/Terms_of_Reference.pdf):

Нагородження переможців:

Після підбиття підсумків і відповідно до рейтингу успішності учасників, три переможці отримають фінансові винагороду у розмірі еквівалентному 1000 доларів США з врахуванням  можливих податків.

Усі учасники отримають сертифікат проходження навчання.

Консультації з питань заповнення та подачі аплікаційної форми:

Kiev – Юлія Лашина, y.lashyna@gmail.com

Kharkiv – Андрій Тарелін,  tarel@ukr.net

Donetsk – Олексій Савкевич, savkevych@gmail.com

Odesa – Валерій Логвінов, log.val2010@gmail.com

Lviv – Наталія Костюк, knatalilviv@gmail.comAdidas Ultra Boost