Формат прямої взаємодії «ІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського» – «Варшавський політехнічний університет» у сфері лібералізації ринків енергії

У рамках співпраці за освітніми та науковими напрямами у форматі прямої взаємодії «ІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського» – «Варшавський політехнічний університет» у сфері лібералізації ринків енергії 16 квітня 2019 року на кафедрі електропостачання починається проведення циклу гостьових лекцій проф. Конрада Свірскі за загальною тематикою “Новий європейський ринок електроенергії – досвід для України”.

Проведення формату прямої взаємодії у сфері лібералізації ринків енергії спрямоване на інтернаціоналізацію вищої освіти в ІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського та вдосконалення освітніх навчальних дисциплін кафедри електропостачання відповідно до вимог європейської освіти, що втілюється у Варшавському політехнічному університеті.

З боку кафедри електропостачання ІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського до формату прямої взаємодії у сфері лібералізації ринків енергії з боку кафедри електропостачання залучені дисципліни доцента кафедри електропостачання, ст. наук. спів., канд. техн. наук Стрелкова М.Т. («Ринок енергії», «Інтегроване ресурсне планування в енергетиці. Ч.1: ціноутворення на ринку електроенергії») та доцента кафедри електропостачання, канд. фіз.-мат. наук Стрелкової Г.Г. («Економічне регулювання в енергетиці»).

Перші читання у форматі прямої взаємодії «ІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського» – «Варшавський політехнічний університет» у сфері лібералізації ринків енергії будуть проведені проф. Конрадом Свірскі в ІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського впродовж квітня-травня 2019 р. за тематикою “Новий європейський ринок електроенергії – досвід для України”. Ця тематика розглядається впродовж трьох гостьових двогодинних лекцій, перша з яких буде проведена проф. Конрадом Свірскі 16 квітня 2019 року.

Тема першої лекції: «Європейська концепція зміни ринку електроенергії».

Цільова група слухачів: магістри науковці та професіонали груп ОН-81мн, ОН-81мп, ОТ-81мн, ОТ-81мп, ОЕ-81мн, ОЕ-81мп.

Час та місце проведення: початок лекції о 10:25; аудиторія – 310, корп. 22, вул. Борщагівська 115.

Відповідальний за проведення заходу: доцент кафедри електропостачання Стрелков М.Т.Nike Air Max