Найбільш важливі аспекти співпраці з Познанською політехнікою

    В рамках співпраці Познанської політехніки та Механіко-машинобудівного інституту (Бобир М.І., Шукаєв С.М.) 27-28 березня 2019 року відбувся захист магістерських робіт першими випускниками спільної програми типу “Подвійного диплому” в галузі механічної інженерії за участі проф. З. Клоса.
    Наші магістри отримали оцінки “відмінно”, “дуже добре” і “добре”, що свідчить про принциповий підхід в оцінюванні магістерських робіт з боку комісії. Навчання в рамках цієї освітньої програми і захист магістерських робіт відбувались англійською мовою.
    Йде підготовка візиту делегації Познанської політехніки на чолі з ректором проф. Томашем Лодиговським 13-16 квітня 2019 року.
    Крім урочистої церемонії посвячення ректора Т. Лодиговського в Почесні доктори КПІ на Вченій раді 15 квітня 2019 року передбачається також представити важливі складові Програми співпраці КПІ та Познанської політехніки (спільний проект “CubeSat – PolyITAN-3-PUT”, співпраця бібліотек і редакцій наукових журналів, співпраця в сфері біомедичної інженерії, розвиток проекту “Подвійний диплом” з механічної інженерії). Планується перший візит і участь в урочистому засіданні Вченої ради новопризначеного Посла Польщі в Україні пана Бартоша Ціхоцького.
    Також планується вручити дипломи магістрів першим випускникам спільної освітньої програми “Подвійний диплом” в сфері механічної інженерії.
    В першій половині дня 15 квітня планується проведення Круглого столу “КПІ – Познанська політехніка: нові горизонти співпраці” (за участі ТОВ “Прогрестех-Україна” та ТОВ “Тукана Інженірінг Україна”).
    На 16 квітня заплановані лекції вчених Познані для студентів КПІ:
    – «Non-integer calculus for modelling of mechanical processes» (проф. Войчех Сумелька – заступник директора інституту будівельних конструкцій Познанської політехніки);
    – «Quantitative strategies in Poland» (проф. Адам Лодиговський – директор фінансової компанії).
    21-22 травня 2019 р. відбудеться святкування 100-річчя Познанського університету Технологій, на яке запрошено ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського М.З. Згуровського.

За інформацією ДМСAir Jordan Sneaker online