Проект “Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа”

Шановні колеги!

Спілка ректорів вищих закладів освіти України та Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», за підтримки Міністерства освіти і науки України і вищої освіти Республіки Польща та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань запрошують взяти участь у продовженні проекту: «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа».

На четвертій фазі проект буде спрямований на підготовку лідерів, що мають бажання та здатні впроваджувати сучасні комунікаційні технології в практики української вищої школи (жовтень 2018 року, група G), орієнтовані на вивчення та побудову нових моделей стосунків університетів з різноманітними навчальними закладами середньої та професійної освіти (листопад 2018 року, група H).

До участі в проекті запрошуються активні та перспективні представники академічної спільноти, молоді дослідники та керівники підрозділів університетів, лідери освітніх громадських та професійних організацій, представники мас- та соціальних медіа.

Участь у проекті для групи G передбачає курс тренінгів, відвідувань та консультацій, які відбудуться на базі Варшавського та Ягелонського університетів у період з 7 жовтня до 3 листопада 2018 року. Підтверджуючи свою участь у проекті, учасники погоджуються на перебування в Республіці Польща впродовж періоду з 7 жовтня до 3 листопада 2018 року.

Участь у проекті для групи H передбачає курс тренінгів, які відбудуться на базі Варшавського та Ягелонського університетів у період з 4 листопада до 1 грудня 2018 року. Підтверджуючи свою участь у проекті, учасники погоджуються на перебування в Республіці Польща впродовж періоду з 4 листопада до 1 грудня 2018 року.

У рамках проекту передбачені консультації з експертами та дистанційна робота над міні-проектами впродовж грудня 2018 року – травня 2019 оку, що мають на меті вивчення та впровадження різноманітних сучасних комунікаційних технологій та побудову нових моделей і механізмів організації співпраці з різноманітними навчальними закладами середньої та професійної освіти.

Підсумкова конференція, на якій учасники проекту представлятимуть свої міні-проекти буде організована в травні 2019 року в Києві.

Заявка має містити:

  • CV кандидата українською та англійською мовами (з обов’язковим зазначенням своїх службових та особистих електронних адрес та телефонів)
  • мотиваційний лист (з визначенням групи, на участь в якій претендує кандидат, та напряму майбутнього мікро-проекту)
  • інформацію про особи чи особу, яка рекомендує кандидата (прізвище, ім‘я, по-батькові, місце праці та посада, електронна адреса та контактний телефон, дані інституції/ВЗО, що рекомендує кандидата) та скан рекомендаційного листа/листів
  • рекомендацію/рекомендації, які мають бути надіслані з електронної адреси особи, яка їх надає
  • заповнену анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/SQje13Iob8giydgL2

Відбір учасників проекту буде здійснено на конкурсній основі організаторами проекту з української та польської сторони.Womens Bandeau ebay