Візит делегації КПІ ім. Ігоря Сікорського у Сілезький технічний університет

Нещодавно студенти приладобудівного факультету, кафедри виробництва приладів разом з доцентом кафедри Стельмах Н.В. відвідали Сілезький технічний університет з метою участі в міжнародній студентській конференції “Матеріали і технології ХХ віку” та знайомства з польською політехнікою і встановлення дружніх партнерських відносин між вищими навчальними закладами. Студенти Київської політехніки взяли участь із доповідями своїх наукових робіт в англомовній секції конференції, а доцент Стельмах Н.В. була запрошена як член конкурсної комісії наукового комітету конференції.

Під час урочистого закриття роботи конференції п’ятеро із наших студентів отримали сертифікати на публікацію своїх робіт в фахових наукових журналах Сілезького технічного університету, а один студент, Ігор Мастенко, отримав спеціальну нагороду конференції від спонсорів – сертифікат на публікацію своєї наукової роботи у одному з відомих польських професійно-наукових видань.

Також, під час роботи у секціях конференції та дружнього святкового обіду, українські студенти познайомились зі структурою кампусу університету та своїми польськими колегами-студентами. В підсумку візиту української делегації сторони домовились, що започаткували хорошу традицію, яка, сподіваємось, буде лише підтримуватись та розвиватись.

За інформацією Стельмах Н.В.

sneakers green