Враження від стажування у Лодзинській політехніці

Нещодавно доцент кафедри виробництва приладів ПБФ Стельмах Наталія Володимирівна відвідала чудове польське місто Лодзь, отримавши запрошення від Лодзинського технічного університету в рамках європейської освітньої програми Erasmus+.

Політехніка Лодзинська – це польський державний ВНЗ, який був створений в 1945 році. Варто зазначити, що університет, особливо в останні роки, динамічно розвивається і наразі є одним з найбільших і найкращих університетів Польщі та пропонує студентам потужну традицію сучасної інженерної освіти.

Впродовж тижня пані Наталія мала нагоду познайомитись зі структурою університету, його педагогічним колективом та студентами. Під час лекційних занять, які вона провела на Механічному факультеті в Інституті верстатів та машинобудування, студенти охоче йшли на діалог, вели жваві дискусії на професійні теми та розповідали про звичайні будні життя польського студентства. В результаті знайомств, зустрічей та обговорень з польськими колегами були досягнуті домовленості щодо розвитку ще більш тісної співпраці між нашими університетами.

Особливу подяку за надану можливість знайомства з Лодзем, Лодзинським технічним університетом та здобуття цікавого і корисного досвіду пані Наталія висловлює працівникам Центру міжнародного співробітництва та відділу міжнародних освітніх проектів Лодзинської політехніки.

Under Armour Threadborne Fortis 3