Літні курси польської мови та культури 2018

Шановне панство!

Національна агенція академічного обміну Республіки Польща повідомляє, що з 15 березня 2018 оголошується відкритий прийом заявок на участь у програмі Літні курси польської мови та культури 2018.

Метою програми є вивчення та популяризація польської мови та культури за кордоном, зокрема через надання іноземним студентам можливості безкоштовно взяти участь у курсах, що проводяться в Польщі у період літніх канікул.

Програма розрахована на студентську молодь, яка вивчає польську мову як іноземну або лише планує розпочати вивчення мови. Крім того, вона має на меті заохочення іноземних студентів до продовження вивчення польської мови після повернення до свого ВНЗ або до здобуття вищої освіти в Польщі.

Завдяки участі в курсі іноземці можуть підвищити свою мовну компетенцію, а також дізнатися більше про Польщу та її мешканців.

Заявки на участь у Програмі можуть подавати іноземці, які загалом відповідають таким критеріям:

  • є студентами закордонних ВНЗ;
  • не є громадянами Республіки Польща;
  • не навчаються у Польщі (у 2017-2018 н.р.);
  • вивчають польську мову або володіють англійською мовою мін. на рівні В1.

Курси відбуватимуться: з 1 по 22 липня, з 1 по 29 липня, з 1 по 22 серпня та з 1 по 29 серпня 2018.

Немає обмежень стосовно кількості учасників з окремих країн, будь-яка особа, яка відповідає наведеним вище критеріям може подавати заявку на участь у програмі. Заявки можна подавати з 15 березня по 15 квітня 2018. Участь заявника в Літніх курсах залежатиме від місця у рейтинговому списку відповідно до кількості балів, які будуть нараховані за результатами мериторичного оцінювання – згідно з критеріями, що прописані в Регламенті.

Подробиці на сайті:
https://nawa.gov.pl/jezyk-polski/szkoly-letnie-jezyka-i-kultury-polskiej
https://nawa.gov.pl/en/the-polish-language/summer-schools-of-the-polish-language-and-culture (wersja angielska)
https://nawa.gov.pl/images/Jezyk-polski/KURSY-LETNIE—regulamin.pdf

За інформацією www.nawa.gov.plMens Running Shoes basketball