[Анонс на 11–13 вересня] Презентація літературно-мистецького проекту “Приховане”

Богдана Хмельницького, 29/2
оф. 17, Київ, Україна
подивитися на карті
+38 044 288 03 04

11 — 13 вересня 2014, Fredra61, вулиця Фредра 6,Львів

У рамках Львівського Форуму книговидавців відбудеться літературно-мистецький проект  «Приховане» Євгена Самборського.

 Презентація проекту відбудеться у четвер, 11 вересня о 16:30 у приміщенні культурного простору Fredra61 /вулиця Фредра, 6/ у Львові.

 Презентація проекту відбудеться у четвер, 11 вересня о 16:30 у приміщенні культурного простору Fredra61 /вулиця Фредра, 6/ у Львові.

Цей проект є спробою художника осмислити образи, описані у романі Вітольда Ґомбровича «Порнографія».  

  Текст роману став базовою першоосновою для формування рефлективних образів проекту «Приховане», створений під час читання роману «Порнографія». Для художника процес мислення нерозривно пов’язаний з творенням матеріальних форм та завжди, певною мірою, є реакцією на те, що його оточує.

«Порнографія», як і будь-який інший творчий продукт, є акумулятором певної енергії, створеної середовищем, фактором місця і часу, що породжує потужні невербально-комунікаційні характеристики. Це інструмент трансляції культурних цінностей за посередництвом літератури.

 «Приховане» –  це також база візуального оформлення українського видання роману. Книжка з’явиться в рамкахмасштабного культурного проекту «Вавилонська бібліотека».

 Євген Самборський – український художник-концептуаліст, лауреат Першої спеціальної премії PinchukArtCentre 2013 в складі формації Open Group. Переможець конкурсу для українських молодих художників МУХі-2012 (Молоді Українські Художники-2012). Його роботи – це об’ємні мистецькі проекти, що досліджують тему взаємин між людьми, пошук діалогу та самоусвідомлення.

Проект втілено на платформі Фундації Короля Юрія
за сприяння Польського Інституту у Києві
та дружньої підтримки Форуму Видавців
в рамках проекту Вавилонська бібліотека
 
 Координати для преси:
Роман Малиновський, координатор проекту:
rmalynovsky@gmail.com
+38 098 967 03 18

Men Nike Air Huarache womens